innrhs
 • Mielőtt sort kerítenénk a személyes felmérésre, mindenképpen küldünk Önnek egy hozzávetőleges árajánlatot, hogy el tudja dönteni, érdemes-e betervezni egy Hőszivattyút az otthonába. Az árajánlatban általában nem szoktunk változtatni csak, ha a helyszíni felmérés kapcsán felmerülnek olyan plusz költségek, ami az igényfelmérés kapcsán nem merültek fel, ami által az árajánlat elkészült.

  Helyszíni felmérés során, első lépésként szeretnénk megismerni az ingatlant, annak paramétereit és az Ön igényeit, terveit. Ennek érdekében kb. 1 órán keresztül adunk felvilágosítást a fűtési rendszerrel kapcsolatban megbeszéljük a kültéri és a beltéri egység esetleges helyét, a csövezés pontos vonalát, a beépítéssel kapcsolatos tudnivalókat. Minden felmerülő kérdésedet felteheti, mi is sokat fogunk kérdezni annak érdekében, hogy kifogástalan fűtésrendszert építsünk Neked.

  A felmérés költsége tartalmazza az Önnél töltött időt, a szakmai konzultációt, az utazás költségét, az úthasználati díjat, a gépjármű kiadásait, ami Pest megyében 25 000.- forint.

  Miért kérjük el ezt az összeget? Mert, ha mégsem minket választ, akkor is adunk olyan ötleteket, tapasztalatokat, amit egy másik vállalkozó nem alkalmaz, viszont így már felhasználhatja.

  A FELMÉRÉS KÖLTSÉGÉT MEGBÍZÁS ESETÉN MÁR A KÉSZÜLÉK ÁRÁBÓL JÓVÁÍRJUK.

  Rengeteg megkeresést kapunk, és számunkra a kifogástalan rendszerek kiépítése az elsődleges szempont, a fókuszunk az ÖN elégedettségén van. Ezért csakis akkor tudunk időt szánni a felmérésre, ha azt komolyan is gondolja. Ez esetben viszont örömmel és rövid időn belül sort kerítünk rá.

  Sajnos vagy éppen szerencsére nem fér bele az időbeosztásunkba a díjmentes felmérés, melynek célja lehet egy esetleges árversenyeztetés, vagy éppen csak egy komolytalan érdeklődés.

  Hálásan köszönjük a megértését!

  Leave a Comment

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük